LIFE SKILLS TRAINING & FUN​

Spelenderwijs leren & jullie band versterken​

Alle life skills training & fun lessen bij Flowdogs zijn gebaseerd op de methode van concept training. Concept training is een beloningsgerichte en relatief nieuwe trainingsmethode die verder gaat dan lokken met voer en (gewenst) gedrag belonen. Je bent bezig met het ontwikkelen van belangrijke life skills met als doel een stabiele en blije hond. Bij concept training werk je vanuit het karakter van de hond en leer je praktische oefeningen en speel je korte spellen. Samen spelen en samen leren. Leuk en effectief. 

Life skills training & fun

Spelenderwijs leren & jullie band versterken

Alle life skills training & fun lessen bij Flowdogs zijn gebaseerd op de methode van concept training. Concept trainen is een positieve, beloningsgerichte methode die verder gaat dan lokken met voer en (gewenst) gedrag belonen. Je bent bezig met het ontwikkelen van belangrijke life skills met als doel een stabiele en blije hond. Bij concept training werk je vanuit het karakter van de hond en leer je praktische oefeningen en speel je korte spellen. Samen spelen en samen leren. Leuk en effectief. 

Herken je dit?

Daar gaan we wat aan doen!

Wil jij weten hoe je...?

Flowdogs helpt!

Jouw hond is uniek

Jouw hond is uniek. Honden hebben net als mensen ieder een eigen karakter en unieke vaardigheden. Als je met mij samenwerkt gaan we aan de slag met die vaardigheden die voor jou en jouw hond belangrijk zijn of die jouw hond nog verder mag ontwikkelen. Denk aan vaardigheden als focus, kalmte, optimisme of impulscontrole. Je hebt geen ervaring nodig en iedere hond kan leren. Je gaat aan de slag met de opvoeding van jouw hond door middel van korte spellen en praktische oefeningen. Spelenderwijs versterk je ook nog eens jullie onderlinge band.

Ik heb aan den lijve ondervonden hoe het is om vast te lopen in de opvoeding van mijn hond ondanks mijn kennis en ervaring. Toen ik kennis maakte met concept training kreeg ik meer en meer plezier in het trainen en zag ik resultaat. Ik leerde mijn hond spelenderwijs allerlei belangrijke vaardigheden aan. Mijn hond is enorm gegroeid in haar zelfvertrouwen. Ze staat  positiever in het leven, maakt zelf (nog) betere keuzes, kan voor haar spannende situaties beter aan en bovenal, we hebben veel plezier samen. Onze band is nu nog sterker geworden.

Life skills training & fun

Samen leren met plezier

Life skills training & fun

Privé les, losse les

Tarief:

€ 35,- / 30 minuten

Life skills training & fun

Privé les, losse les

Dit alles voor:

€ 68,- /60 minuten

Life skills training & fun

Strippenkaart, 4 lessen van 45 minuten

tarief:

€ 180,- / 4 lessen 45 minuten

Life skills training & fun

Strippenkaart, 4 lessen van 60 minuten

Tarief:

€ 250,- / 4 lessen van 60 minuten

Life skills training & fun

Lespakket op maat

Life skills training & fun

Lespakket life skills & fun: Basic (privé lessen)

Dit alles voor:

€ 195,- / 4 lessen

Life skills training & fun

Lespakket life skills & fun: Pro (privé lessen)

Tarief:

€ 135,- / 3 lessen 45 minuten

Life skills training & fun

Lespakket: uitvallen aan de lijn (reactiviteitstraining)

Voor alle honden die dagelijks uitvallen aan de riem naar mensen, honden, dieren, auto’s/fietsers ed. Uitgebreid lespakket op maat voor jou en jouw uitvallende hond.

Tarief:

€ 355,- / 5 lessen

Life skills training & fun

Groepslessen basic & pro

Bij voldoende aanmeldingen organiseert Flowdogs ook groepstrainingen. Deze gaan door bij een minimumaantal van 4 inschrijvingen. Wat altijd in mijn lessen een grote rol speelt is inzicht in lichaamstaal, het gedrag en de emotie van je hond. Bij Flowdogs wordt getraind op basis van vertrouwen, samenwerking met plezier. Flowdogs werkt niet met fysieke correcties, schrik, pijn of intimidatie!

Life skills training & fun

Groepsles BASIC skills & fun

Tarief:

€ 110,- / 5 lessen

Life skills training & fun

Groepsles PRO skills & fun

Tarief:

€ 110,- / 5 lessen

Het resultaat

Na life skills training & fun

Zo gaan we het aanpakken:

kennismaking

Ik maak graag kennis met jou. We starten met een vrijblijvende intake. Dit kan telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Samen bespreken we hoe ik jou en jouw maatje het beste kan helpen. Trainen kan bij jou thuis of op een omheind trainingsveld in Wassenaar. Kies je voor privé les of groepsles?

plan van aanpak

Wanneer je met mij samenwerkt luister ik goed naar wat je wilt bereiken en kijk ik naar wat jullie nodig hebben. Wanneer je na de intake verder wilt maak ik een voorstel en offerte zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

samen aan de slag

Mijn aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Ik werk vanuit vertrouwen en openheid en gebruik graag humor. Trainingen die we samen doen plannen we op tijden wanneer het jou uitkomt. Dit kan bij jou thuis of op een omheind trainingsveld in Wassenaar.

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!

Vragen die je misschien nog hebt:

Ja! dat kan. Je kiest dan voor het basic pakket. In 4 lessen leer je de basis van deze geweldige methode. Neem voor meer informatie contact op.

Jazeker! Leuk dat je meer wilt weten over deze methode. Ik leer het je graag. Neem voor meer informatie contact op.

De workshop Samenwijs worden momenteel gegeven bij hondenschool Honderwijs in Wassenaar. In een reeks van 5 lessen en een groep van maximaal 5 anderen leer je alles over concept training. De laatste workshopreeks wordt gegeven vanaf 19 oktober 11 uur.

Flowdogs zal in de nabije toekomst kleine groepslessen gaan geven in concept training. In een reeks van 4 lessen en in een kleine groep van maximaal 4 leer je alles over concept training. Er starten basis lessen en vervolg lessen (pro).  Houd deze website in de gaten voor de data en schrijf je snel in! De workshops worden gegeven op een prachtig omheind trainingsveld in Wassenaar. Neem voor meer informatie contact met me op.

Ja. Flowdogs biedt maatwerk en 1 op 1 lessen. Wil je liever in een groep les? Kijk dan naar mijn workshops. Neem voor meer informatie contact op.

Ja zeker. Natuurlijk zou ik bijna willen zeggen. Ik leer jullie dan alle basis vaardigheden zoals aanleren van de zit en blijf, de af, het hier komen. Het wandelen aan de riem en wandelen zonder trekken. Ik geef je handige tips en inzichten en beantwoord al je opvoed vragen. Er is natuurlijk ruimte voor eigen inbreng en training verzoeken. Daarnaast help ik graag bij andere opvoed vragen als; hoe leer ik mijn hond de plaats aan of hoe zorg ik ervoor dat mijn hond voldoende rust of uitdaging krijgt. Neem voor meer informatie contact op.

Ik bied maatwerk. Dat houdt in dat ik graag hoor waar jouw wens en behoefte ligt op het gebied van opvoeding en training van jouw hond. Ik kijk wat je nodig hebt en maak dan graag een op maat gemaakt voorstel en offerte zodat je weet waar je aan toe bent. Neem voor meer informatie contact op.

Ik hoor graag waar en wanneer je wilt trainen. Ik kan bij jou thuis komen of bij jou in de buurt of je kiest ervoor om naar het omheind trainingsveld te komen in Wassenaar. Neem voor meer informatie contact op.