Puppy training

Het beste voor jouw pup

Een puppy in huis is leuk! Maar ook erg wennen. Je pup is misschien onrustig en nog niet zindelijk. Hij zet zijn tanden in de verkeerde dingen en slaapt nog niet op zijn eigen plek. Je wil weten hoe je jouw pup goed kunt socialiseren en hoe en wat je hem kan gaan leren. Samenwerken, kalmte en vertrouwen zijn de basis. Samen maken we een plan van aanpak waarin duidelijkheid, rust en structuur de uitgangspunten zijn.

Puppy training

Het beste voor jouw pup

Een puppy in huis is leuk! Maar ook erg wennen. Je pup is misschien onrustig en nog niet zindelijk. Hij zet zijn tanden in de verkeerde dingen en slaapt nog niet op zijn eigen plek. Je wil weten hoe je jouw pup goed kunt socialiseren en hoe en wat je hem kan gaan leren. Samenwerken, kalmte en vertrouwen zijn de basis. Samen maken we een plan van aanpak waarin duidelijkheid, rust en structuur de uitgangspunten zijn.

Herken je dit? 

Je bent super blij met je nieuwe pup! Maar tegelijkertijd is het ook enorm zwaar. Slechte nachten, vaak eruit moeten, de vele plasjes in huis opruimen, bijtgedrag. Wat een onrust! Allemaal heel normaal voor een puppy. Tijdens de puppy training leer ik je hoe hier mee om te gaan, en nog veel meer!

Pup in huis!

Ik begeleid jullie tijdens een op maat gemaakt traject die specifiek is afgestemd op jullie situatie. Indien mogelijk beginnen we daar al mee voordat de pup in huis komt.

Eerst plannen we een uitgebreid intakegesprek bij jou thuis in de vorm van een keukentafel gesprek. Daarna plannen we een aantal trainingssessies in. Deze kunnen bij Flowdogs op het veld in Wassenaar of bij jullie thuis plaatsvinden. Alle informatie en oefeningen krijg je op papier achteraf per mail toegestuurd.

Flowdogs is er voor jullie

Basis opvoeding en training voor jouw puppy

1 op 1 begeleiding

Basis opvoeding en training

Privé les, intake training puppy

Tarief:

€ 95,- / 1,5 uur

Puppy training

Privéles, puppy training (losse les)

€ 50,- / 45 minuten

Privéles, lespakket puppy training

€ 235,- / 4 lessen

Zo gaan we het aanpakken:

1

Ik maak graag kennis met jou. We starten met een vrijblijvende intake. Dit is telefonisch. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Samen bespreken we hoe ik jou en jouw maatje het beste kan helpen. Trainen kan bij jou thuis of op een omheind trainingsveld in Wassenaar.

2

Wanneer je met mij samenwerkt luister ik goed naar wat je wilt bereiken en kijk ik naar wat jullie nodig hebben. Wanneer je na de telefonische kennismaking  verder wilt maak ik een voorstel en offerte op maat zodat je vooraf weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

3

Mijn aanpak is persoonlijk en resultaatgericht. Ik werk vanuit vertrouwen en openheid en gebruik graag humor. Trainingen die we samen doen plannen we op tijden wanneer het jou uitkomt. Dit kan bij jou thuis of en/op een prachtig omheind trainingsveld in Wassenaar.

Het resultaat

Na onze samenwerking

Reviews van mijn klanten

Flowdogs LOGO
“Lucie dankjewel. Het waren inspirerende leerzame en leuke trainingen. Je uitleg in het Nederlands en Engels waren duidelijk. Ik heb er veel van opgestoken en gebruik de oefeningen vaak in de praktijk.”
Annette met Jannes
Flowdogs LOGO
"Het is superfijn om iemand als Lucie te hebben om je te helpen bij het trainen van je pup. De eerste weken zijn intens en met Lucie en de ervaring die ze heeft voel je je zekerder"
Chantal met Dex
Flowdogs LOGO
“Ik weet dat het probleem van mijn hond van ongemakkelijk zijn met andere honden niet gemakkelijk kan worden opgelost. Maar deze ervaring heeft ons goed geholpen bij het omgaan met stress in veel situaties.”
June met Toto
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. ”
Lara met Gypsy
“Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het eindresultaat te komen, en wat ze daarvan vinden. Door reviews van je klanten te plaatsen, laat je zien dat je weet waar je het over hebt en verhoog je je expertstatus. Zorg dat in de review iets wordt verteld over de situatie vooraf en hoe jij hebt geholpen ze naar het.”
Lara met Gypsy

Vragen die je misschien nog hebt:

Ja! dat kan. In overleg met elkaar zijn meer of minder lessen mogelijk. Afhankelijk van jouw vraag of behoefte maak ik een op maat gemaakte offerte.

contact

 

Jazeker! Leuk dat je meer wilt weten over mijn puppy training.  Ik help je graag.

Voor meer informatie klik hier: contact

 

Nee. Flowdogs biedt maatwerk en 1 op 1 lessen maar groepslessen zijn ook mogelijk. Er wordt les gegeven in kleine groepen. Wil je liever in een groep les? Kijk dan naar mijn aanbod groepslessen en houd de data in de gaten. Neem voor meer informatie contact  op.

Ja zeker. Natuurlijk zou ik bijna willen zeggen.  Ik hoor graag waar je behoefte aan hebt of waar je tegen aan loopt met jouw hond. Ik bied maatwerk.  Er is natuurlijk ook ruimte voor eigen inbreng en verzoeken. Meer weten? Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op.

Ik bied maatwerk. Dat houdt in dat ik graag hoor waar jouw wens en behoefte ligt op het gebied van opvoeding en training van jouw hond. Ik kijk wat je nodig hebt en maak dan graag een op maat gemaakt voorstel en offerte zodat je weet waar je aan toe bent. Neem voor meer informatie contact met me op.

Ik hoor graag waar en wanneer je wilt trainen. Ik kan bij jou thuis komen of bij jou in de buurt of je kiest ervoor om naar het omheind trainingsveld te komen in Wassenaar. Vragen of wil je meer informatie of sparren? Neem contact met me op.

Bij de basis opvoeding en training biedt Flowdogs jou alle basisoefeningen aan zoals blijf, hier, zit, af, wacht, wandelen aan de lijn, spelen samen, hierkomen en nog veel meer. Bij de life skills training en fun lessen leer je alles over de methode concept trainen. Voor meer informatie zie mijn aanbodpagina en de pagina waarin concept trainen verder wordt uitgelegd. 

Behoefte aan meer uitleg over mijn aanbod? Stuur me gerust een bericht! Klik hier: contact

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!