Tarievenlijst

Kies je wat bij jou past

Flowdogs biedt privélessen aan voor honden van alle leeftijden. 1 op 1 dus. Alle aandacht voor jou en jouw hond. Flowdogs komt bij jou thuis of je kiest ervoor om te trainen op een prachtig omheind veld in Wassenaar bij Stichting De Nationale Dierenzorg. Je kunt kiezen voor een losse privéles, een strippenkaart van een aantal lessen of een uitgebreid lespakket naar keuze. Bij Flowdogs krijg je (bijna) alle oefeningen op papier achteraf gemaild en mag je per app/mail gedurende de trainingsperiode jouw vragen stellen. Wanneer dat nodig is maakt Flowdogs zelfs een plan van aanpak op maat. Hoe fijn is dat!

Tarieven

Privé lessen
Prijs
Informatie
Losse les; 30, 45 of 60 minuten
€ 35,-/€ 50,-/€ 68,-
Voor pups en volwassen honden.
Strippenkaarten
Bij Flowdogs kun je kiezen voor een strippenkaart waarbij je in een aantal lessen afneemt tegen een voordeliger tarief dan losse lessen. De strippenkaart bestaat uit een reeks van 4 lessen.
Strippenkaart : 4 lessen van 30 minuten
€ 130,-
Strippenkaart : 4 lessen van 45 minuten
€ 180–
Strippenkaart : 4 lessen van 60 minuten
€ 250,-
E-consult: 30 minuten
€ 35,-
Telefonisch of via what’s-app videobellen
Lespakket op maat
Offerte op maat
Samen gaan we aan de slag met een lesprogramma dat past bij jou en jouw hond. Het aantal lessen, de inhoud en kosten worden vooraf en in overleg met elkaar afgesproken.
Intake training: keukentafelgesprek & training bij u thuis. Voor pups en volwassen honden
€ 95,-
Duur: 1,5 uur. Voor zowel pups en volwassen honden te boeken. Bij u thuis.
Lespakket: puppy thuis
€ 235,-
1 intake training van 1,5 uur en 3 lessen van 45 minuten bij u thuis. Voor iedereen die graag op maat specifiek op zijn situatie afgestemd privé begeleiding wenst bij de opvoeding van zijn pup. Indien mogelijk beginnen we daar al mee voordat de pup in huis komt.
Lespakket: samen ontspannen wandelen
€ 165,-
4 lessen: 1 les van 60 minuten, 3 lessen van 30 minuten. Gericht op wandelen zonder trekken of eigenlijk het leren ontspannen wandelen samen met jouw hond ;). Op het trainingsveld in Wassenaar.
Lespakket: basis gehoorzaamheid
€ 165,-
4 lessen: 1 les van 60 minuten, 3 lessen van 30 minuten. Samen aan de slag met de basis opvoeding en training van jouw hond. Alle basis oefeningen komen aan bod zoals o.a. de zit en af, wachten en blijven, de plaats-oefening, het hierkomen, samen spelen en wandelen aan de lijn en los van de lijn. Maar ook leer je oefeningen die gaan over bijv. zelfbeheersing en hoe je jouw hond leert omgaan met afleidingen en nog veel meer. Op het trainingsveld in Wassenaar.
Lespakket: basic life skills training & fun Methode concept training
€ 195,-
4 lessen: 1 les van 60 minuten, 3 lessen van 45 minuten. Leer de methode van concept training kennen. Concept training is een positieve, beloningsgerichte methode die verder gaat dan lokken met voer en (gewenst) gedrag belonen. Je bent bezig met het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden met als doel een stabiele en blije hond. je leert jouw hond goed kennen en gaat aan de slag met praktische en vooral leuke oefeningen en spellen (voor jullie beide :)). Op het trainingsveld in Wassenaar.
Lespakket: pro life skills training & fun Methode concept training
€ 135,-
3 lessen van 45 minuten. Verdieping van of als vervolg op de basic life skills training & fun cursus. Op het trainingsveld in Wassenaar.
Lespakket: uitvallen aan de lijn (reactiviteitstraining)
€ 355,-
5 lessen totaal. 1 uitgebreide intake sessie van 1,5 uur en 4 praktijksessies van 1 uur. Voor alle honden die (dagelijks) uitvallen aan de riem naar mensen, honden, dieren, auto’s/fietsers ed. Uitgebreid plan van aanpak op maat voor jou en jouw uitvallende hond.
Groepsles basic skills & fun
€ 110,-
5 lessen van 60-75 minuten in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers waarin je kennis maakt met concept training.
Groepsles pro skills & fun
€ 110,-
Vervolg op de basis training. 5 lessen van 60-75 minuten in een kleine groep van maximaal 4 deelnemers.

Positieve training

Kennis & inzicht

Plezier samen