Persoonsgegevens die worden verwerkt

Flowdogs hondentraining & opvoeding kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruikt maakt van de diensten van Flowdogs, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een inschrijfformulier of contactformulier op de website aan Flowdogs verstrekt.

Flowdogs hondentraining & opvoeding kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Waarom Flowdogs de gegevens nodig heeft

Flowdogs verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daarom verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Flowdogs uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van uitvoeren van een met u overeengekomen lesplan en het versturen van informatie over (het aanbod van) Flowdogs.

Hoe lang Flowdogs de gegevens bewaart

Flowdogs bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te bereiken, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand is gekomen.

Delen met anderen

Flowdogs verstrekt uw gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met uw, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Flowdogs worden algemene bezoeken bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van bezoek- en klikgedrag op de website meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website www.flowdogs.nl. Flowdogs gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Flowdogs maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertensies van Flowdogs bij Googlezoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google (analytics) voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Flowdogs te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens google verwerken. Flowdogs heeft hier geen invloed op. Flowdogs heeft geen Google geen toestemming gegeven om via Flowdogs verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@flowdogs.nl. Flowdogs zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Zolang u echter bij Flowdogs de cursus volgt kunnen wij de gegevens niet verwijderen.

Flowdogs is als volgt te bereiken:

Correspondentie adres:

Mauvelaan 2

2264 AK Leidschendam

Telefoon: 06-18664071

www.flowdogs.nl

E-mailadres: info@flowdogs.nl